Scroll to top

Goede profielfoto's zijn van wezenlijk belang voor de uitstraling van jou en je organisatie. Als je goed hebt nagedacht over je belangrijkste kernwaarden, is het natuurlijk wel erg belangrijk dat het gezicht van je bedrijf, je foto's, deze ook uitstralen.

Maak hier eerst een keuze:

De mobiele profielfotograaf

Wij komen naar jou toe!

Onze professionele fotografen helpen je graag aan die gewenste professionele uitstraling op je CV, LinkedIn of nieuwe website. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of om je jezelf nog beter te presenteren aan een potentiële nieuwe klant of bedrijf – een goede zakelijke profielfoto kan net even het verschil maken. In een ontspannen setting geven wij je advies en coachen wij je door de fotoshoot heen. We komen hiervoor naar jou toe. Heb jij een favoriete plek in het park naast de deur, of is het gewoon makkelijker als we naar jou werkplek toe komen? Met onze mobiele fotostudio kan onze fotograaf op elke gewenste locatie jou voorzien van krachtige profielfoto’s.

Fotoshoots voor 1 persoon

Jij staat in de schijnwerpers!

Als belangrijk(ste)e spil in de functie die jij vervult is het cruciaal dat jij uitstraalt wat jouw klanten en collega’s van je verwachten. In een ongedwongen, ontspannen fotoserie zullen wij je coachen en advies geven om er samen voor te zorgen dat jij die krachtige profielfoto’s krijgt die je verdient. Om je nog beter op je gemak te laten voelen komen wij met onze locatiestudio jouw kant uit om een serie foto’s te realiseren die laten zien waar jij voor staat.

Teamfoto's als groep

van 2 tot 100

Een kleine onderneming, tientallen medewerkers of een multinational – hoe groot je personeelsbestand ook is, een goede profielfoto stopt niet bij jou. Laat je klanten het ware gezicht zien van je collega’s en laat hun jouw kernwaarden uitstralen. Geef je merk een boost met het creëren van een moderne teamfoto of combineer het met een serie krachtige profielfoto’s voor intranet of je webpagina. Niet een individu maakt het verschil in het bedrijfsleven, denk breder om verder te komen en geef je personeel, gezamenlijk, een gezicht.

Studioshoot

Kom je liever naar Haarlem?

Acht jij je eigen werkplek / omgeving niet geschikt voor het maken van professionele foto’s? Je bent uiteraard van harte welkom in onze fotostudio in Haarlem. Met een flexibele agenda kunnen wij op korte termijn jouw fotoshoot inplannen en vervolgens je foto’s aanleveren. Wij beschikken over meerdere type achtergronden. Bieden een mogelijkheid tot visagie & hairstyling en hebben zowel een binnen- als buitenlocatie om de foto’s te maken die perfect aansluiten bij hetgeen jij voor ogen hebt.

Onze prijzen

Fotoshoots voor jou

Groepsfotoshoot

135,-


Inclusief:

 • Fotoshoot van je team
 • max 1 uur shoottijd
 • 10 foto's bewerkt in kleur en zwart-wit
 • Optioneel: visagie en hairstyling
Neem contact op

Locatie profielfoto

1 persoon

175


Inclusief:

 • Fotoshoot voor 1 persoon
 • 1 uur shoottijd
 • Mogelijkheid tot veranderen van outfit
 • 25 foto's in bewerkt kleur en zwart-wit
 • Optioneel: Visagie en hairstyling
 • Vraag naar de voorwaarden
Neem contact op

LinkedIn basic

90


Inclusief:

 • Fotoshoot voor 1 persoon
 • Gefotografeerd in fotostudio
 • Gefotografeerd in twee verschillende outfits
 • 25 foto's bewerkt in kleur en zwart-wit
 • Optioneel: visagie en hairstyling
Neem contact op

Profielfotografie teamverband

gelijke uitstraling over het gehele team / bedrijf / organisatie

Profielfoto’s van je gehele team kan om meerdere redenen belangrijk zijn en voordelen opleveren. Zo heb je niet alleen de mogelijkheid om eindelijk je gehele team en/of organisatie op een gelijke manier vast te leggen, het kan ook een mooi, waardevol cadeau zijn aan je werknemers.

Wij zorgen ervoor dat je personeel zich op zijn of haar gemak voelt en laten jullie inzien waar jullie sterk in zijn, waar jullie in excelleren en waar júllie je willen onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven. Of dit nu is om een uniforme serie te creëren waar het bedrijf baat bij heeft of als geste naar de onzichtbare steunpilaar van je bedrijf – wij bewerkstelligen die authentieke foto die bij je past.

Profielfoto’s hoeven daarbij ook niet meer een strakke, statige uitstraling te hebben die het vroeger had. Je kunt er ook voor kiezen om een vrijere stijl neer te zetten, door bijvoorbeeld meer te richten op een portretfoto dan een profielfoto. Tot slot kun je ook variëren met de achtergrondkleur, om het geheel wat speelser te maken. We denken hierin graag mee wat past bij jou of jouw bedrijf en hetgeen je wil uitstralen naar de buitenwereld.

Uniformiteit

Iedereen strak hetzelfde

Om een grote diversiteit aan profielfoto’s te voorkomen, is het raadzaam om een gelijke serie foto’s te laten maken van alle medewerkers binnen je bedrijf. Al je medewerkers op een zelfde uniforme manier gefotografeerd voor een zelfde kleur achterwand. Een personeelsoverzicht dat één sfeer en identiteit uitstraalt, zorgt daarbij niet alleen voor eenheid, maar toont ook de kracht van alle schakels binnen het bedrijf.

Cadeau

voor je werknemers

Een fotoreportage hoeft niet alleen een meerwaarde te hebben voor jou als bedrijf. Het kan eveneens een manier zijn om je personeel te bedanken en te tonen hoe belangrijk ze zijn voor de organisatie. Iedereen krijgt een portretfoto cadeau, die tegelijkertijd voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zij kiezen zelf voor de achtergrondkleur en wij coachen ze naar hetgeen zij willen uitstralen en werken toe naar het doel waarvoor zij de foto in gedachte hebben.

Combinatie portret

Meerdere achtergronden in mobiele studio

Haal het beste uit jezelf en je personeel naar boven en geef je fotoreportage een extra doel. Wij komen met meerdere achterwanden jullie kant uit waardoor je niet alleen een gelijke, uniforme serie kunt laten vastleggen van je medewerkers – maar ook de medewerker kan belonen met een uniek portret van zichzelf. Naast het versterken van je eigen merk, bied jij je collega’s daarmee een unieke ervaring aan waar zij dankbaar gebruik van zullen maken.

De investering voor je organisatie

Voor profielfotografie van je hele team

Een fotoshoot voor je gehele team of organisatie kunnen wij op allerlei manieren invullen. Elk bedrijf, organisatie of team is anders, zodoende ook de fotografie hiervan. Om een indruk te krijgen van de kosten hebben we hieronder een aantal uiteenlopende cases beschreven. Vanuit deze cases kun een indruk geven van de investering die nodig is om je organisatie of team een flinke boost te geven.

€ 25,- per persoon

Uniform en zakelijk

Voor een groot accountancy bedrijf zijn wij bij meerdere vestigingen door heel Nederland langsgegaan om profielfoto’s op locatie te maken. Op elke locatie bouwden wij een mobiele fotostudio, om met twee fotografen tegelijkertijd een strak schema te kunnen completeren. Het eindresultaat was een verfrissende, uniforme uitstraling, organisatie-breed.

Uniform en zakelijk gefotografeerd op witte achtergrond

Om internationaal aan alle eisen te voldoen; is er gekozen voor een uniforme, witte achtergrond. Een formele, neutrale kleur waar duidelijk contrast is met de afgebeelde persoon.

Grote groep van 500+ medewerkers

Gezien deze multinational een flink personeelsdossier kent; is het belangrijk dat de medewerkers op een zelfde manier geportretteerd worden. Voor een perfecte doorloop werkt dit voor ons het beste met twee of drie fotografen.

Gefotografeerd in 5-10 minuten per persoon

Bij een groep van + 500 mensen wil je als bedrijf je collega’s niet dagen van hun werk afhouden. Met onze ruime ervaring in fotografie en timemanagement leggen wij in 5 a 10 minuten de identiteit van de medewerker vast.

Bijzonder aan deze shoot: fotografie op verschillende locaties

Met vestigingen door het hele land is er per locatie een zelfde mobiele studio opgebouwd. Er wordt niet van stijl en camera-instellingen afgeweken om iedereen te voorzien van een gelijke foto en een uniform resultaat.

€ 35,- per persoon

Uniform en zakelijk

Bij deze zorginstelling hebben wij er voor gezorgd dat de profielfoto’s niet alleen bruikbaar waren voor de organisatie, maar ook een cadeau vormden voor de werknemers zelf. We mochten de werknemers fotograferen zoals ze echt zijn.

Pure portretten op verschillende kleuren achtergronden

Met verschillende achtergrondkleuren werd er gekozen voor één type achtergrond voor een uniforme serie en konden de medewerkers kiezen om een puur portret van zichzelf te laten maken voor een achterwand die bij hun aansloot.

Grote groep van 250+ medewerkers

Een middelgrote groep van 250 mensen zorgt naast een uniforme serie voor een grotere diversiteit aan wensen voor het eigen portret. Er wordt hiervoor dan ook net even wat meer tijd genomen.

Gefotografeerd in 10-15 minuten per persoon

Per persoon zijn wij tussen de 10 a 15 minuten bezig geweest om een gewenstezakelijke foto te maken en een door de medewerker zelf gewenst portret te schieten.

Bijzonder aan deze shoot: pure fotografie met verschillende kleuren achtergronden

Verras je medewerker met een puur, uniek portret van zichzelf. Een fotoreportage hoeft niet altijd die verplichte foto voor de website te zijn; ook de medewerker zelf mag eens in het zonnetje worden gezet.

€ 40,- per persoon

Uniform en zakelijk

Uniform, maar wel uniek. Gewapend met een concept hebben we deze IT’ers gefotografeerd op een bijzondere wijze. We zorgden er voor dat iedereen naast een aantal uniforme, zakelijke foto’s, ook geportretteerd werd op een gekke, grappige manier.

Uniform met zelfde kleding en achtergrond, toch origineel

Er is tijdens deze reportage gebruik gemaakt van één achterwand; waardoor de nadruk is gelegd op de expressie van de gezichten om een origineel, ludiek portret vast te leggen.

Groep van 100+ medewerkers

Al je medewerkers vastleggen in gelijke kleding met een zelfde doel; is mogelijk nadat er een sterk concept is uitgedacht.

Gefotografeerd in 15-20 minuten per persoon

Je foto’s anders insteken dan gebruikelijk, kost net even wat meer voorbereiding en begeleidingstijd. Per persoon trokken wij 15 tot 20 minuten uit om dit concept uit te voeren.

Bijzonder aan deze shoot: uniform in kleding en achtergrond, maar wel uniek

Ondanks dat er gebruik is gemaakt van een zelfde achtergrond en identieke kleding; is deze uniforme serie wel uniek door de verschillende gezichtsuitdrukkingen die deze reportage rijk is.

€ 75,- per persoon

Aandacht

Ook voor de kleinere organisaties verzorgen wij profielfoto’s. Bij deze MKB verzorgden wij teamfoto’s en profielfoto’s van drie medewerkers. Hierdoor hadden we ruim de tijd en aandacht om bij elk van de medewerkers verschillende profielfoto’s en achtergronden te kunnen gebruiken.

Zakelijk met aandacht en tijd

Gezien de omvang van de groep is hier gekozen om op locatie foto’s te maken. Dit betrof zowel de werkplek als het stukje natuur rondom het pand. Zakelijk, strak – maar wel met de tijd en aandacht voor een uniek portret.

Kleine groep van drie medewerkers

Het voordeel van een kleinere groep medewerkers is dat je net even wat meer tijd kunt steken per persoon. We stellen je op je gemak en coachen je naar het beste ongedwongen resultaat.

Gefotografeerd in 20-30 minuten per persoon

Met 20 tot 30 minuten hebben wij hier individuele foto’s gemaakt met een zakelijke insteek. Daarnaast is er tijd gestoken in het maken van diverse teamfoto’s voor promotionele doeleinden.

Bijzonder aan deze shoot: Diversiteit aan foto's

Met extra aandacht en tijd creëer je meer diversiteit in je foto’s en kan je gebruik maken van verschillende achtergronden zowel binnen als buiten.