Scroll to top

Zakelijke fotoshoot

Een goede zakelijke foto wordt steeds belangrijker. Of je jezelf nou wil onderscheiden op de banenmarkt, je het uithangbord bent van een bedrijf of je al je medewerkers wil laten fotograferen – in elke situatie kan een zakelijke foto het verschil maken. Hoe? Met een zakelijke fotoshoot. Lees meer in deze blogpost!

LinkedIn

Iedereen krijgt er een keer mee te maken: je moet (weer) solliciteren. Een goede, representatieve foto mag tegenwoordig niet ontbreken op je CV. Een zakelijke foto waar je niet direct geconfronteerd wordt met die wallen van het avondje uit of die lolbroek die net even achter jou stond op het moment dat de foto werd genomen. Hoe steek jij uit boven al die andere sollicitanten? Hoe zorg je dat die beoogde werkgever jou beter onthoudt, dan al die anderen? Een goede, verzorgde foto is een eerste stap in de juiste richting en wij gaan je daar bij helpen!

 

EdoLand kan jou indirect aan je baan helpen. Tijdens de zakelijke fotoshoot zal Edo jou begeleiden met poseren en de eventuele onwennigheden die daarbij komen kijken. Wij verzekeren jou een open, natuurlijke profielfoto van hoogstaande kwaliteit waar de professionaliteit van afdruipt.  De werkgever kan niet meer om jou heen en ziet dat jij je sollicitatie erg serieus neemt. Kunnen wij jou al feliciteren met je nieuwe baan?

ZZP’ER of MKB

Hoe vaak kom je het wel niet tegen. Denk je een betrouwbaar bedrijf gevonden te hebben om jouw zaken te regelen, zie je in de contactgegevens een schimmige, onduidelijke foto van de eigenaar in zijn Hawaii T-shirt staan. In één klap verandert het betrouwbare beeld en besluit je toch nog even verder te zoeken. Weg klant!

 

Ben jij het uithangbord van je eigen bedrijf en wil je zo’n situatie voorkomen? Haal dan meteen die vakantiefoto van je raam en investeer in een goede foto.  Je kunt nog zo’n goede onderneming zijn, maar als de klant zich niet prettig of op zijn gemak voelt door jouw foto’s, heb je weinig aan je kwalificaties.

 

Wij weten als kleine onderneming als geen ander hoe belangrijk het is om een duidelijke uitstraling te hebben naar je klanten. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor jou en geven professioneel advies. Een goede zakelijke foto zegt daarnaast iets over je persoonlijkheid en hetgeen je denkt te willen uitstralen. Identificatie, connectie en interactie – het is allemaal mogelijk met een zakelijke fotoshoot.

Medewerkers serie

Je hebt het idee opgevat om je website te voorzien van zakelijke foto’s van al je medewerkers. Je leest overal dat het transparant zijn over je personeel, je professionaliteit en betrouwbaarheid vergroot. Heen en weer schuivend op je stoel zie je in dat het vragen naar eigen foto’s misschien niet zo verstandig was. Je secretaresse Ellen lijkt een foto uit begin jaren 90 gebruikt te hebben en je personal assistant Harrold heeft je een vakantiefoto van Benidorm aangeleverd. In één keer zie je de professionele standaard van je bedrijf ineen storten.

 

Om een grote diversiteit aan foto’s te voorkomen, is het nu mogelijk om een gelijke serie foto’s te laten maken van alle medewerkers.  Geen wirwar van belichting en achtergrond, gewoon lekker op locatie bij jouw bedrijf. Wij komen op een ochtend bij jullie langs en roepen om de beurt een medewerker onze locatiestudio in. Met een serie gelijke foto’s hoef je je als onderneming geen zorgen meer te maken over Ellen en Harrold.

Hebben wij je overtuigd om je zakelijke fotoshoot bij ons te doen? Bekijk dan onze mogelijkheden! Voor vragen kun je ook altijd bij ons terecht via info@edoland.nl, of op 023-2020808 (kantoortijden).

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *