Van A’dam naar Eva!

Waar wij er vooralsnog vanuit gingen dat al onze stagiaires minstens 150 kilometer verderop wonen, bewijst onze nieuwe stagiaire Eva het tegendeel! In deze blog stellen we deze enthousiaste blondine graag aan je voor! 🙂

 

De 18-jarige vormgever Eva Ploeger begon in 2014 de opleiding Media Vormgeving Art & Design aan het ROC te Amsterdam. Een opleiding die vrij ingewikkeld klinkt, maar volgens Eva vooral heel breed is op het gebied van creativiteit. Om haar laatste jaar succesvol af te ronden, koos Eva ervoor om stage te lopen bij een fotostudio. Een bedrijfstak waar zij uit een vorige stage al goede ervaringen had opgedaan. Eva trok de stoute schoenen aan, nam contact met ons op via facebook en voordat iedereen het doorhad, werd Amsterdam verlaten en zagen wij Eva!

 

Eva-3

 

Eva wil tijdens haar stage meer leren over fotografie en alle facetten daar omheen. Gedurende haar opleiding is fotografie slechts een klein onderdeel in het leerproces, waardoor het voor haar nu tijd is om zich meer te specialiseren. De van oorsprong Amsterdamse is vooral geïnteresseerd in het gehele proces rondom fotografie binnen een bedrijf.

 

Tevens wil zij zich qua vormgeving komende tijd gaan bezighouden met diverse ontwerpklussen. Zo is Eva momenteel met de opmaak van de nieuwsbrief bezig, gaat zij meehelpen met het ontwerpen van nieuw promotiemateriaal en onderzoekt zij de mogelijkheden voor het gebruik van Pinterest.

 

Eva-2

 

Eva is daarnaast al dertien jaar actief bij de Amstelveense hockeyvereniging HIC. Waar ze dit jaar veelal invalt, stond ze tot verkort bijna dagelijks op het veld om de strafcorners van de tegenstander op een slimme manier te attaqueren.

 

De sportieveling met lievelingskleur paars en een voorliefde voor pizza’s beschikt daarnaast over een eigen dartkamer en een tafelvoetbaltafel – waar ze in haar vrije tijd aardig wat uurtjes doorbrengt om even te ontspannen. En laat dat nou net de twee spellen zijn die wij begin dit jaar hebben aangeschaft in onze studio… 😉

 

Eva-4

 

Eva kijkt ontzettend uit naar komende periode en hoopt veel te leren in onze studio. ““Ik vind het heel tof dat ik na lang zoeken een stageplek heb gevonden om mijn studie succesvol af te sluiten. Ik ben hier in een heel chill team terechtgekomen met jonge, creatieve mensen om mij heen en heb heel veel zin om mijn steentje bij te dragen in de studio! Ik kijk er naar uit!”

 

 

Eva, wij kijken er ook naar uit en wensen je heel veel succes komende periode! (En nu maar hopen dat je ons niet helemaal van de mat speelt tijdens het tafelvoetballen 😉 )

No Comments

Post a Comment