Uitjes

Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten, van kinderfeestjes tot teambuilding activiteiten – bij EdoLand – de Haarlemse Fotostudio vind je een groot aanbod groepsuitjes! Ongeacht de grootte van de groep of je budget, bieden wij jou een onvergetelijke dag in een professionele fotostudio!

.

Plezier, teambuilding, fotografie en lekker eten en drinken staan centraal tijdens een groepsuitje bij EdoLand. Ons enthousiaste team van fotografen en visagisten zorgt er daarnaast voor dat jouw groepsuitje gegarandeerd een succes wordt! Heb jij binnenkort iets te vieren? Of wil je het jaarlijkse bedrijfsuitje eens anders invullen? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden!

Bedrijfsuitjes
Met de gehele afdeling professionele foto's laten maken

Laat het ringsteken dit jaar achterwege en kom met de gehele afdeling zakelijke foto's laten maken voor intranet, CV en LinkedIn! Een unieke ervaring met professionele doeleinden. Voor groepen tot 20 personen.

Lees meer
Bachelor party
Nog één echte dag samen uit met je single vriendin

Gaat jouw beste vriendin binnenkort trouwen en wil je nog één echte girlsday? Vier de vriendschap bij EdoLand – de Haarlemse Fotostudio en beleef een dag vol foto’s, visagie, chocolade en pure aandacht voor jou en je vriendinnen!

Lees meer
Kinderfeestjes
Vier je partijtje in onze fotostudio

Een echte, professionele fotoshoot voor al jouw vriendjes en vriendinnetjes! Wie is het meest fotogeniek en wie heeft het in zich om later een echt fotomodel te worden?

Lees meer

ONZE BLOG