Welkom Renske!

Sinds anderhalve week hikt de 21-jarige Media, Informatie & Communicatie studente Renske in onze studio rond. In deze blog lees je alles over deze creatieve duizendpoot en komen we meer te weten wat zij voor onze studio gaat betekenen!

 

Je zal maar 21 jaar oud zijn, alles leuk vinden om te doen en sinds kort een passie hebben voor gevulde puntpaprika’s. Tsja, ehh, en dan is er natuurlijk maar één plek om stage te lopen… 😉 Via de Nationale Vacaturebank vond zij in onze studio een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden. Een groot verschil met haar vorige stage, waar zij slechts verantwoordelijk was voor de styling van een Zweedse woongigant. Vooral het aspect vormgeving en marketing/communicatie sprak haar aan. Twee aspecten die veelvuldig aan bod komen in onze studio. Twee gesprekken later, waar Renske ons opviel door haar schattige ge-hik, was de kogel door de kerk. Per 14 november mocht zij starten in onze studio!

 

Renske S-1

 

Renske gaat zich tijdens haar stage vooral bezig houden met het opbouwen en vormgeven van een nieuwe website voor onze studio. Het maken van een nieuwe website is daarbij iets wat zij tijdens haar studie leert en bij ons in de praktijk kan brengen. Tevens zal zij worden ingezet om diverse ontwerpen te maken voor een raamsticker en nieuw reclame- en promotiemateriaal.

 

Tot slot gaat zij haar tijd vullen met het assisteren bij studioshoots. Zo liep de meerjarig ex-danseres uit Velserbroek op haar derde dag van haar stage al rond op Pakjesboot 12 om te assisteren bij een shoot met een zeer ervaren model 😉

 

Renske S-4

 

 

Renske is zelf ook erg te spreken over haar nieuwe uitdaging. Ze omschrijft dit zelf als volgt: “Ik vind het heel erg leuk dat ik een stageplek heb gevonden waar ik mijn […hik…] creativiteit kwijt kan. Ik heb voornamelijk stage gelopen in woonwinkels, maar merkte dat ik daar meer voor mezelf aan het vormgeven was, dan […hik…] voor anderen. In de studio krijg ik leuke, uitdagende opdrachten en ben ik juist voor iemand anders bezig. Daarnaast kan ik in de studio lekker mezelf zijn en heerst hier een vrij informele […hik…] sfeer. Dat geeft een relaxt gevoel om te werken! ”

 

Ze heeft tot slot een duidelijk doel voor ogen. “Het lijkt mij tot slot zeer leerzaam en interessant om jullie te helpen bij het behalen van jullie doelen binnen het bedrijf, vooral omdat jullie in korte tijd zijn […hik…] gegroeid in een richting die ik erg leuk vind.”

 

Renske S-5

 

Renske sluit haar stage af met een stageverslag waarin zij al haar ontwerpen en projecten presenteert aan haar school. We hopen dat het hikken tegen die tijd wat is afgenomen 😉

 

Renske, wij wensen je komende periode heel veel succes en hopen dat je veel bij ons gaat leren! 🙂

No Comments

Post a Comment