Lachen met Lysa

Een nieuw stageseizoen, betekent een nieuw gezicht in onze studio! Met 20 lentes jong en komend uit een streek waar er meer koeien grazen dan mensen wonen, wandelde twee weken geleden onze nieuwe stagiaire Lysa Wijdogen ons pand binnen. In deze blog stellen we de Purmerendse lachebek graag even aan je voor.

 

 

Na diverse werkplekken bij o.a. Blokker en de V&D (ja, zij maakte de laatste uren mee) was Lysa voor haar studie fotografie op zoek naar een relevante stageplaats. Als tweedejaars dient ze dit jaar twee keer stage te lopen en praktijkervaring op te doen. Dit deed ze al één dag in de week als, ik citeer, ‘professioneel snotverwijderaar’ in een locale studio waar veelal baby’s worden gefotografeerd, maar wil met de komst naar onze studio wat meer fotografie- en editervaring op gaan doen bij een breder publiek.

 

Lysa kijkt ontzettend uit naar komende periode en hoopt zich verder te kunnen ontwikkelen binnen onze studio. “Ik vind het leuk om een kans te krijgen om wat meer facetten binnen de fotografie te kunnen ervaren. Bij EdoLand kan ik meekijken en assisteren bij studio-, evenementen-, product- en trouwfotografie. Lekker breed, waardoor ik voor mezelf duidelijk kan krijgen welke tak van fotografie mijn meeste interesse heeft.”

 

De goedlachse studente is naast fotografe actief in het spel met de lange pluim. Uitkomend in de hoofdklasse badminton, maakt ze ons duidelijk dat het niet enkel de shuttle is die wordt geslagen. Lysa geeft aan regelmatig thuis te komen met een afdruk van een racket op haar bil. “Dat doen we altijd als we elkaar succes wensen en het goed gaat!” Ach ja, elke team zijn eigen ritueel zullen we maar zeggen. Als Lysa moet kiezen tussen fotografie en badminton – gaat haar voorkeur toch uit naar de camera. Ook al speelt ze op een vrij hoog niveau, om de nieuwe Tai Tzu-ying te worden – gaat nog net een beetje ver.

 

 

 

Lysa sluit haar stage af door een eigen shoot te leiden van A tot en met Z. Een ultieme fotoreportage waar zij een klant regelt, begeleidt, coacht en zorgt voor een optimaal resultaat zodat de klant met een tevreden en voldaan gevoel naar huis gaat.

 

Voordat Lysa zover is; zal ze toch echt eerst aankomend weekend moeten overleven. Gekleed als Ahwahneechee indiaan trekt zij lachend heel Kaaiendonk door om te carnavallen. We zijn zodoende benieuwd in welke outfit we de giebelkont begin volgende week op kantoor aantreffen 😉

 

Lysa, namens het gehele team, veel succes komende maanden!

2 Comments

  • Fred Wijdogen

    24.02.2017 at 19:56 Beantwoorden

    Lysa, heel erg veel succes op deze stage plaats met zo te lezen veel uitdagingen en erg leuk je zo te zien worden gepresenteerd door je stagebedrijf! Succes!

  • Mellanie

    25.02.2017 at 04:51 Beantwoorden

    Wat een leuke stageplaats die je zo interviewt en zo mooi fotografeert. Super begin! Heel veel plezier daar Lysa

Post a Comment