Scroll to top

LinkedIn foto: Hoe valt jouw profiel op?

Voor iedereen die zich op LinkedIn begeeft, is het van belang je profiel zo professioneel mogelijk in te steken. Een eerste indruk is daarbij onwijs belangrijk. In deze blogpost vertellen wij je iets meer over de LinkedIn foto. Het element dat eigenlijk niet meer mag ontbreken als jij jezelf een serieuze rol wil geven op de online banenmarkt. En laten we eerlijk zijn, dat wil jij.

LinkedIn

 

Een medium dat de afgelopen jaren onmisbaar is geworden voor werkend Nederland. Of je nu zoekende bent op de banenmarkt of je Curriculum Vitae per mail opstuurt of upload – het is niet meer de vraag óf, maar eerder de vraag wélke LinkedIn foto de eerste indruk gaat wekken. Het moet een foto zijn waar je toekomstige werkgever direct een indruk krijgt van jou als persoon. Een zakelijke profielfoto waar een recruiter niet omheen kan. Een beeld dat jouw identiteit uitstraalt. Kortweg, een LinkedIn foto die jou laat zien in al je kracht, voortgekomen uit onze passie voor beeld.

 

Mocht je het nog niet gedaan hebben; verwijder dan eerst direct die vakantiefoto of die ene selfie in de woonkamer van je profiel. Hiermee ga je het echt niet redden met de moordende concurrentie op de banenmarkt, ook al scoren je selfies op instagram veel likes. Hoe je zorgt dat die beoogde werkgever jou beter onthoudt, dan al die anderen? Een verzorgde, zakelijke LinkedIn foto is een eerste stap in de juiste richting en wij gaan je daar bij helpen!

Vind een nieuwe uitdaging

Fotostudio EdoLand in Haarlem zorgt er namelijk indirect voor dat jij kan beginnen met een nieuwe uitdaging. Onze fotografen bespreken vooraf jouw wensen en de werksector waar je in actief bent of op zoek gaat. Samen kijken we welke kleding het best bij jou staat en welke achterwanden jouw sterke kanten perfect naar voren laten komen. Als je je helemaal op je gemak voelt, zullen wij je aanwijzingen geven om samen tot die mooie, professionele LinkedIn foto te komen.

 

Onzeker over je jezelf? Onze make-up artist verzorgt met veel aandacht graag jouw make-up en haar, zodat er niks meer in de weg staat om die pricewinning foto’s te maken.

Baangarantie

 

Wij verzekeren jou een open, natuurlijke LinkedIn foto van hoogstaande kwaliteit waar de professionaliteit werkelijk van afdruipt. Jouw toekomstige werkgever kan niet meer om jou heen en ziet dat jij je sollicitatie erg serieus neemt. Een kwestie van tijd dat wij je kunnen feliciteren met een nieuwe baan.

 

Om aan alle verwachtingen te voldoen, bieden wij vanuit onze studio in Haarlem diverse pakketten voor zakelijke profielfoto’s aan. Zo heb je al een LinkedIn foto -reportage vanaf 65 euro, waar je na afloop 15 digitale bestanden mag uitkiezen. Na een lichte bewerking sturen wij deze vervolgens in een LinkedIn – uploadbaar bestandstype jullie kant uit zodat je jouw profiel snel up-to-date kan maken.

Heb je een druk leven en zijn de dagelijkse beslommeringen niet in je koude kleren gaan zitten? Onze make-up artiesten zorgen ervoor dat jouw positieve punten worden geaccentueerd en de plekjes waar je minder trots op bent worden gecamoufleerd. Jouw huid is daarmee tevens perfect afgestemd op de belichting die wij gebruiken. Een LinkedIn foto shoot inclusief visagie & hairstyling reserveer je al vanaf 90 euro, inclusief 25 foto’s!

 

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een oprechte, open uitstraling te hebben op je LinkedIn foto. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor jou en geven professioneel advies! Ben jij na het lezen van deze blogpost ervan overtuigd dat het tijd is voor een nieuwe LinkedIn foto? Neem dan contact met ons op via info@edoland.nl en voor dat je het weet, kan jij beginnen aan een nieuwe uitdaging!

 

Tot binnenkort in onze fotostudio in Haarlem!

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *