Scroll to top

Op zoek naar een interieur fotograaf in de buurt van Haarlem?

Wij leggen de sfeer van je woning vast.

Interieur fotografie

Je appartement of woning zo snel mogelijk verkocht.

Sta jij op het punt om je huis te verkopen of te verhuren, dan is het belangrijk voor potentiële kopers dat zij vooraf kunnen inzien of een huis de moeite waard is om te bezichtigen. Nu het aantrekkelijk is om je huis te verkopen, is het aanbod de afgelopen jaren omhoog geschoten. Naast de specificaties en de prijs, kan jij je vooral onderscheiden met goede, heldere interieurfoto’s. Professionele interieur fotografie zorgt voor een duidelijke weergave van alle ruimtes, en toont de ruimtelijkheid die eigenlijk alleen zichtbaar is als je er daadwerkelijk bent.

Wij denken daarbij ook mee met een ander lastig onderdeel van het verkoop- en fotoklaar maken van je woning; de styling. Zo zorgen wij samen met jouw makelaar ervoor dat jouw woning met de hoogste verkoopgarantie op de markt komt.

Interieur fotografie verhuur

Als je je woning (tijdelijk) goed wilt verhuren

Als je tijdelijk ergens ander gaat wonen of een langere periode geen gebruik gaat maken van je eigen woning, is verhuren de perfecte oplossing om zelf een mooi bedrag aan je huis over te houden. Goede foto’s zijn daarbij een must. Wij leggen je interieur op een duidelijke, heldere, manier vast en bespreken samen met jou welk type huurder je zoekt.

Op basis daarvan bepalen wij de sfeer en styling van je interieur foto’s, zodat je huis zo snel mogelijk weer wordt bewoond.

Interieur fotografie verkoop

Opvallen tussen andere woningen

Door de groei op de huizenmarkt is het aanbod aan koopwoningen de laatste jaren aanzienlijk vergroot. Goede heldere interieurfoto’s zorgen ervoor dat je opvalt ten opzichte van de andere woningen die worden aangeboden online of bij een makelaar. Met de lenzen die wij gebruiken creëren wij een realistische en ruimtelijke blik van de verschillende vertrekken.

Tevens werpen wij een blik op de styling van je huis om je woning een bewoonbare, levendige indruk te geven.

Interieur video

Bewegend beeld van je woning

Wil jij je naast de foto’s écht onderscheiden op de huizenmarkt? Overweeg dan een visuele weergave van jouw huis of appartement met een interieur video. Wij zorgen ervoor dat het gevoel dat jij wil uitstralen met je woning, duidelijk naar voren komt. Het voordeel van video ten opzichte van foto’s is dat je advertentie een dynamisch karakter krijgt.

Jouw toekomstige koper krijgt zo alvast een digitale rondleiding door jouw huis!

Onze prijzen

Locatieshoots

Onderstaande fotoshoots op locatie zijn gericht op specifieke doeleinden. Heb je een ander tof idee of wil je een andere invulling geven aan je fotoshoot op locatie, stuur ons gerust een mailtje!

Basic woning

150,-


Inclusief:

 • Volledige weergave van je huis of appartement
 • 15-25 foto’s bewerkt aangeleverd
 • Oppervlakte tot 125 m2
 • Binnen twee a drie dagen aangeleverd
 • Optioneel: spoedlevering, 360 graden fotografie
Neem contact op

Woning XL

200,-


Inclusief:

 • Volledige weergave van je huis of appartement
 • 25-45 foto’s bewerkt aangeleverd
 • Oppervlakte 125 -200 m2
 • Binnen twee a drie dagen aangeleverd
 • Optioneel: spoedlevering, 360 graden fotografie
Neem contact op

Interieur video

250


Inclusief:

 • Volledige filmweergave van je huis of appartement
 • Gebruik van rechtenvrije muziek
 • Film gemonteerd met soepele overgangen
Neem contact op