Scroll to top

Een jong, enthousiast team van fotografen die, in onze sfeervolle fotostudio in het centrum van Haarlem of op locatie, sámen met jou de perfecte fotoreportage creëert.

Voor jou als je op zoek bent naar een van de volgende dingen:

01.

Fotostudio in Haarlem

EdoLand staat al jaren bekend als dé professionele fotostudio in hartje Haarlem. Onze studio is gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer en is gevestigd nabij een grote parkeergarage. Wij beschikken over een team van gedreven fotografen.

02.

Bruiloft Fotografie

Met een team vol enthousiaste bruiloftsfotografen creëren wij samen met jullie een sfeervolle reportage waar naast het bruidspaar, de emotie van familie en vrienden goed in beeld wordt gebracht. Een mooi, compleet verhaal, waar jullie de hoofdrol vertolken.

03.

Zakelijke Profielfoto's

Om jezelf nog beter te presenteren aan een bedrijf, via je CV of je Linkedin, óf als je gewoon wil werken aan de professionaliteit van je website – een goede zakelijke profielfoto maakt het verschil. Wij zorgen dat je op je gemak bent, waardoor je echt jezelf bent op de foto.

04.

Fotoshoots op locatie

Een fotoshoot op bij jullie op kantoor of op die perfecte mooie locatie in jouw omgeving? Wij komen graag met de ideale match aan belichtingsapparatuur jullie kant uit voor een ontspannen fotoreportage. Een goed gekozen locatie spreekt altijd tot de verbeelding.

EdoLandfotografieteam

Wie zijn wij?

Wat kenmerkt ons?

Onze passie als fotografen is om jou vast te leggen op de manier zoals je bent. Wij maken foto’s met gevoel, zodat je niet zomaar naar huis gaat met alleen een plaatje, maar foto’s die jouw identiteit uitstralen. Dat is onze missie.

Diverse expertises

Wij zijn allemaal gepassioneerde fotografen, allemaal voorzien van een breed scala aan expertises. Wij zijn daardoor breed inzetbaar voor elk type fotoshoot. Of je nou op zoek bent naar een bruiloft fotograaf, een mooi zakelijk portret, een gezellige vriendinnenshoot of een loveshoot, bij ons ben je bij het juiste adres.

Jong, enthousiast en creatief

Wij leggen niet alleen jou vast, maar wij zoeken creatief naar de beste manier om jouw identiteit te vangen in foto’s. Met ons enthousiasme en hedendaagse manier van werken zorgen wij samen voor die unieke foto’s waar je jezelf in herkent.

Open en toegankelijk

Niet iedereen voelt zich even zeker voor de camera, daarom doen wij er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Wij willen dat je je thuisvoelt, of dat nou in onze studio is, of op locatie; als jij ontspannen bent zie je dat terug in de foto’s en halen we samen het beste in jou naar boven.

van onze klanten.

Testimonials

Als beginnend model heb ik bij EdoLand mijn eerste portfolio shoot gedaan. Binnen enkele dagen had ik een sollicitatiegesprek bij een modellenbureau, vandaar dat deze foto's voor mij essentieel waren. Zonder probleem kon ik op zeer korte termijn de portfolio shoot doen. Verder was het voor mij even wennen tijdens de shoot, aangezien het mijn eerste keer was. De fotografe wist precies hoe ze mij moest laten poseren en ik ben meer dan tevreden met het resultaat! Door de mooie en goede foto's ben ik nu aangenomen bij het modellenbureau. Zeker een aanrader voor beginnende modellen die hun portfolio willen opbouwen!

— Joey

Mijn zus en ik hadden een fotoshoot gepland en hebben het super gezellig gehad, heel ontspannen! Complimenten voor de styliste, want we zagen er prachtig uit. Het was gezellig en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Ook de complimenten naar de fotografe, ze had meteen door wanneer we wel en niet echt lachten en anders maakte ze ons aan het lachen. Ze lette overal op en we voelden ons helemaal op ons gemak. Dankzij jullie zijn de foto’s echt super mooi geworden, en we laten ze met trots aan iedereen zien!
Super gedaan, hartelijk dank! We hopen zeker nog eens terug te komen!

— Brenda

Zeer tevreden met de resultaten van mijn zakelijke fotoshoot! Afgelopen zaterdag in Haarlem gekiekt door fotografe Kyra. Enorm genoten van deze fantastische ervaring waarbij de fotografe erg haar best heeft gedaan om mij van mijn eigen lach te laten genieten. Het stralende weer werkte daar goed aan mee, maar de ontspannen sfeer en de gezelligheid hebben ook absoluut bijgedragen aan het gevoel lekker mezelf te kunnen zijn en professionele foto’s voor mijn website te maken.

— Paul

fotostudiohaarlem

Fotoshoots waar jij blij van wordt.

Een ontspannen sfeer
met het beste resultaat

Fotostudio EdoLand in Haarlem beschikt over alle moderne faciliteiten die je tegenwoordig van een fotostudio kunt verwachten. Met diverse achterwanden zowel binnen als net buiten de studio zorgen onze professionals ervoor dat je helemaal op je gemak bent. Onze visagisten & hairstylisten halen voorafgaand de beste versie van je zelf naar boven, zodat je huid en haar perfect staan afgestemd op de hoogwaardige flitslichten die wij gebruiken. Aan de hand van de fotograaf volgt een ontspannen fotosessie waar een prachtig portret van jou, of samen met je partner of gezin naar voren komt.

Ook buiten de studiomuren is EdoLand actief. Of je nu gaat trouwen, een evenement organiseert of je op locatie nieuwe zakelijke profielfoto’s nodig hebt – wij trekken graag met onze locatiestudio & make-up artist jullie kant uit om in je eigen setting of gewenste locatie vast te leggen. Het is voor ons belangrijk dat jij je prettig voelt op een plek die bij je past, waardoor een shoot op locatie voor jou het beste resultaat oplevert.