Scroll to top

Geef je organisatie een gezicht.

Wat ons uniek maakt:

01.

Een bedrijfsuiting met een persoonlijke inslag

Toon je klanten het ware gezicht van je collega’s of werknemers. Zij zijn de steunpilaren van jouw onderneming en maken het verschil tussen succes en falen. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers door zichzelf te zijn die professionele uitstraling krijgen en jouw bedrijfswaarden uiten.

Wij komen graag met onze locatiestudio jullie kant uit om foto’s of een bedrijfsvideo te realiseren voor een strakke website of promotiedoeleinden.

02.

Van alle markten thuis

Voor EdoLand is elk bedrijf even belangrijk. Of je nu als kleine onderneming op de hoek van de straat je naamsbekendheid een boost wil geven of dat je werkt voor een multinational en je een grote reclamecampagne aan het opzetten bent – wij geven de aandacht die jouw bedrijf verdient.

Samen werken wij toe naar die kwaliteitsinjectie die jouw bedrijf op korte en lange termijn profijt oplevert.

03.

Zakelijke Profielfotografie

Voorkom een grote diversiteit aan type foto’s en creëer een gelijke serie zakelijke profielfoto’s voor op de website van je bedrijf. Kwaliteitsfoto’s die dezelfde sfeer en identiteit uitstralen zorgen voor eenheid en kracht in de uiting naar de buitenwereld. Kan de gehele afdeling wel een nieuwe foto gebruiken?

Wij komen graag met onze locatiestudio jullie kant uit om een strakke website met authentieke profielfoto’s te realiseren.

Wie zijn wij?

Wat kenmerkt ons?

Met een onafhankelijke blik stappen wij de belevingswereld binnen van jouw doelgroep. Wij creeren een reportage die perfect aansluit bij de kernwaarden van je bedrijf. Of je nu op zoek bent naar krachtige foto’s of een verfrissende bedrijfsvideo, EdoLand weet precies hoe jouw doelen kunnen worden bewerkstelligd.

Technisch hoogstaande fotografie

Kwaliteit, scherpte en belichting. Het belang van een goede foto wordt grotendeels gedragen door de juiste apparatuur. Als jonge, ervaren fotografen maken wij uitsluitend gebruik van de nieuwste hoogwaardige camera’s en belichting zodat jouw foto’s op de korte en lange termijn er altijd bovenuit steken.

Profielfoto's met een doel

Een profielfoto is al lang niet meer een standaard portret met een witte achtergrond waar de medewerker een tikkie ongemakkelijk op staat. Wij zorgen ervoor dat je personeel zich op zijn of haar gemak voelt en coachen hun waar nodig om ervoor te zorgen dat ook zij kunnen genieten van hun eigen lach. Een professionele serie die uniformiteit en de kernwaarden van jouw bedrijf uitstraalt.

Video met een verhaal

Duidelijke, relevante en to-the-point communicatie; drie kenmerken van een krachtige video waarmee je binnenkomt bij stakeholders en potentiële klanten. Bewegend beeld is uitermate geschikt om je de visie, doelen en/of product van je bedrijf te promoten. Of je nu op zoek bent naar videocontent voor een social campagne, interne communicatie of andere promotiedoeleinden – wij brengen het verhaal van jouw bedrijf tot leven.

van onze klanten.

Testimonials

Met mijn toekomstige 'zakenpartner' foto's laten maken voor onze nieuwe website! Erg ontspannen sfeer en er werd volop de tijd voor ons genomen. We konden meerdere keren kledingsetjes wisselen en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Haar en make-up ook helemaal top. Edoland: echt een aanrader!

— Karin (Bosman Consulting & Change)

Ons digitale personeelsdossier bestaat uit een wirwar van verschillende profielfoto’s. Naast dat het voor onze klanten niet professioneel overkomt, voelen mijn collega’s zich er ook niet prettig onder. Edo & Kyra brachten daar op korte termijn verandering in. Na het voorleggen van onze wensen, kwamen zij met een complete studio onze kant uit en lieten zij op een vrolijke, enthousiaste manier zien hoe een serieuze profielfoto, toch past bij wat je wil uitstralen als bedrijf. Naast de meerwaarde voor ons bedrijf, een mooie ervaring voor ons personeel!

— Edwin

Ter promotie van mijn nieuwe voorstelling wilde ik graag een fotograaf hebben die niet alleen mijzelf, maar ook het gevoel en interactie met het publiek vastlegde. Zonder dat ik, of mijn publiek er bewust mee bezig was, zorgde geluidsloze camera van de fotograaf ervoor dat al die kleine, unieke momenten werden vastgelegd. In welke stad mijn eerstvolgende voorstelling gaat plaatsvinden weet ik nog niet, wat ik wel weet is dat de fotograaf wat mij betreft weer present is. Bedankt, EdoLand!

— Claudia

Gericht op de unieke kant
van je organisatie

Jullie organisatie op beeld

Van MKB tot corporate, van een zakelijke profielfoto in de studio naar het vastleggen van een bedrijfsevent op locatie. Fotostudio EdoLand in Haarlem richt zich op beeldvorming met een persoonlijke inslag. Wij tonen de kant waar jullie sterk in zijn, waar jullie in excelleren en waar júllie je willen onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven. Onze fotografen richten zich daarbij niet enkel op de front-office medewerker, maar geven graag de onzichtbare steunpilaar van jouw bedrijf een gezicht.

Het belang van een goede foto wordt grotendeels gedragen door de juiste apparatuur. Als jonge, ervaren fotografen maken wij uitsluitend gebruik van de nieuwste hoogwaardige camera’s en belichting zodat jouw foto’s op de korte en lange termijn er altijd bovenuit steken.

Wij zijn flexibel inzetbaar voor profielfotografie, commercieële fotografie en product fotografie en werken zowel op locatie als vanuit ons studiopand in Haarlem. Wij denken graag mee hoe fotografie jouw doelen kan bewerkstelligen en zullen je op de dag zelf coachen en voorzien van advies om die eigen, authentieke stijl te creëren.