Douze points voor Mireille

Midden in het stageseizoen, was daar ineens Mireille. In deze blog stellen we haar graag even aan je voor en laten we je kennismaken met onze nieuwste aanwinst voor de studio. Wie is zij, wat gaat ze doen en belangrijker nog; waarom koos zij voor EdoLand?

 

De 19-jarige studente Mireille Lanser uit Hoofddorp zit in haar tweede jaar van haar studie Communication & Multimedia Design aan de HVA te Amsterdam. Via Stage.nl vond zij in onze studio een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden en besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en te solliciteren. Spannend genoeg bleek EdoLand haar allereerste sollicitatie ooit. Na een leuk gesprek met Edo, creëerden zij samen een plan van aanpak en besloot Mireille te beginnen aan een stageplek waar ze al haar creativiteit in kwijt kon.

 

 

Mireille gaat zich tijdens haar stage focussen op screen design. Met andere woorden; het vormgeven van websites. Momenteel richt zij zich op zowel de website van EdoLand als de website van SuperFly Studios – waar zij een compleet nieuwe vormgeving wil doorvoeren onder supervisie van Edo & Paul. Daarnaast wil zij praktijkervaring opdoen binnen bedrijfsmuren en vaker uit haar comfortzone stappen om haar eigen creativiteit beter tot uiting te laten komen. Tot slot gaat zij haar tijd vullen met het assisteren en inplannen bij en van studioshoots.

 

Mireille kijkt ontzettend uit naar komende periode en hoopt zich verder te kunnen ontwikkelen binnen onze studio. “Ik had in het begin wat tijd nodig om op mijn gemak te zijn, maar na een weekje voelde ik mij al erg comfortabel. Ik word binnen de studio erg losgelaten in mijn werk en als ik iets niet snap, kan ik altijd bij iemand terecht. Mijn stage heeft niet alleen als doel het bedrijf te helpen op het gebied van screen design, ik wil graag ook meer leren in het proces naar het onderzoeken van het ontwerpen zelf.”

 

 

De vrolijke noot is naast vormgeven en tekenen enorm fan van het songfestival. Het wandelend wikipedia-exemplaar uit Hoofddorp heeft niet enkel alle voor- en achternamen, nummers en deelnemers van de afgelopen 7 jaar paraat, ze weet daarbij feilloos te vertellen welke act dit jaar jodelend het podium betrad of hoe veel punten Nederland uit Oostenrijk kreeg. Daarnaast volgt zij Conchita Wurst (u weet wel, de man met baard en jurk die de Common Linnets naar een tweede plek verdreef tijdens het festival in 2014) op facebook en is zij actief op diverse fora.

 

Mireille sluit haar stage af door verslag te doen van haar werkzaamheden binnen de studio. Ze moet hiervoor diverse opdrachten tot een goed einde brengen en zorgen dat de kwaliteitscriteria worden behaald.

 

Wij wensen Mireille komende weken veel succes met haar werkzaamheden. Mocht zij alles op een goede manier afsluiten, weten wij in ieder geval waar onze douze points dit jaar heengaan 😉

No Comments

Post a Comment