Scroll to top

Onze bruiloft fotografie: ongedwongen, ontspannen en vol enthousiasme. Een jong, creatief team waar het vastleggen van jouw herinnering, onze passie vormt.

Hoera! Je bent zojuist ten huwelijk gevraagd en staat in de startblokken om een aantal belangrijke knopen door te hakken met je toekomstige partner. Met een enorm aanbod aan trouwfotografen, kan de zoektocht naar een bruiloft fotograaf echter een flinke opgave zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat jullie een keuze maken m.b.t. de fotografie die niet alleen gebaseerd is op een portfolio en stijl, maar ook het gevoel dat jullie bij de personen hebben, een rol speelt.

bruiloft-fotografie

Bruiloft fotografie

Ongedwongen sfeervolle weergave van jullie prachtige dag

Als bruiloft fotograaf zijn wij een groot deel van jullie bruiloft in jullie bijzijn en delen ons enthousiasme graag met jullie, en familieleden en vrienden. In een stijl, die te typeren valt als journalistiek, leggen wij op een ongedwongen manier vast zoals jullie zijn. Hierbij zorgen we dat de gebeurtenissen op jullie dag het verhaal vormen.  De emotie van het moment zorgt voor de sfeer in de fotoreportage. We houden er niet van om dingen in scene te zetten, en leggen dan ook jullie puurste momenten vast, van klein detail tot groter geheel. Goed contact is dan ook ontzettend belangrijk, zodat wij op de dag zelf niet vreemd, maar juist vertrouwd voor jullie aanvoelen. Dit zorgt ervoor dat wij met onze stille (!) camera’s net even wat dichterbij kunnen komen en zonder op te vallen jullie mooiste momenten kunnen vastleggen op beeld.

Nieuwsgierig hoe wij de herinnering van jullie bruiloft vastleggen?

Ongedwongen, ontspannen en vol enthousiasme. Dat is wie wij zijn, dat is wat
wij willen overbrengen zodat wij samen met jullie een herinnering kunnen
creëren die je keer op keer kunt herbeleven!

bruidsfotograaf

Uniek

Unieke foto’s die enkel bij jullie passen

Je bruiloft wordt een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten. Niet alleen een unieke ervaring voor jullie en je gasten, maar ook telkens weer voor ons. Wij houden er totaal niet van om elk bruidspaar op een zelfde manier vast te leggen, maar juist onze creatieve geest continu uit te dagen om een reportage te maken die enkel bij jullie past. We nemen dan ook  vooraf uitgebreid de tijd om jullie wensen en ideeën door te nemen en vinden het ook belangrijk dat alles helemaal helder is voor jullie.

Met ons improvisatievermogen en enthousiasme zorgen wij er vervolgens op de dag zelf voor dat al die kleine details die jullie typeren evenals de emoties en interacties met en tussen je bruidsgasten haarfijn worden vastgelegd.

Echte mensen

Uitoefenen van een passie

Met een creatief team van fotografen in de leeftijdscategorie van 26 tot 34 jaar zijn wij inmiddels met veel plezier begonnen aan onze zesde trouwseizoen. Met meer dan 350 bruiloften achter de rug, hebben wij al heel veel lieve bruidsparen op mooie locaties binnen (en buiten!) Nederland een onvergetelijke herinnering kunnen geven.

Dankzij onze ruime ervaring in bruiloft fotografie geeft het ons ook de mogelijkheid om zelf te kunnen genieten van een bruiloft, waardoor het voor ons niet meer aanvoelt als werk, maar het uitoefenen van een passie. Dit zorgt ervoor dat er altijd een ontspannen fotograaf op je bruiloft arriveert, die misschien net zoveel geniet als jullie dat doen:)

Gevoel

Het belang van een goede klik

Een fotograaf kan nog zulke mooie foto’s maken, echt dichtbij komt hij of zij pas als er een goede klik is met het bruidspaar. Vertrouwen, eerlijkheid en open communicatie. Drie elementen die ervoor zorgen dat jij helemaal jezelf kunt zijn op je bruiloft en je eigen emotie durft te tonen. Door vooraf een goede band met jullie op te bouwen, voelt onze aanwezigheid op de trouwdag zelf niet vreemd – maar eerder logisch en vanzelfsprekend.

Wij treden op de voorgrond wanneer het moet, bijvoorbeeld met uitgebreide tips tijdens je fotoshoot. We blijven op de achtergrond wanneer je aandacht uitgaat naar je vrienden en familie. Op deze manier creëer je prachtige foto’s van jullie samen, en zeer ongedwongen portret en interactiefoto’s van je gasten.

Bruiloft film

Vertel het verhaal van jouw dag

Een bruiloft film is de ideale manier om het verhaal van jullie dag altijd en overal te kunnen herbeleven. In een korte clip ademen jullie het gevoel en sfeer van de dag, dat wij met meerdere camera’s vastleggen. Het belang van goede audio mag daarbij niet worden vergeten, waardoor er tijdens speeches of geloften altijd extra geluidsapparatuur wordt ingeschakeld.

Onze videograaf werkt daarbij nauw samen met de fotograaf, zodat zij elkaar kunnen ondersteunen op de momenten die daar om vragen en zij allebei het beste van jullie dag in beeld kunnen brengen. Zo creëren wij een reportage die perfect op elkaar aansluit.

Hoogwaardig fotoalbum

Jij bepaalt welke foto’s in je album komen.

Elke bruiloft reportage leveren wij af in een online galerie. In een oogopslag heb je al je trouwfoto’s bij elkaar, waardoor je keer op keer je bruiloft kunt herbeleven en kunt delen met familieleden en vrienden. Vanuit de online galerie kan je zelf een selectie maken voor het inbegrepen deluxe fotoalbum.

Je kunt je eigen album helemaal zelf samenstellen. Het gaat er immers om wat jullie mooi vinden en hoe jullie verhaal verteld wordt. Wij verzorgen de vormgeving en jullie behouden de controle! Wij bieden allerlei soorten en maten albums.  Omdat we jullie een album willen geven wat echt bij jullie past. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is aan formaten en kaften? Stuur ons gerust een berichtje!

Bruidsvisagie & hairstyling

Voor de mooiste versie van jezelf

Het belang van goede visagie & hairstyling wordt vaak onderschat. Als bruiloft fotograaf zien wij als geen ander hoe de staat van je huid en haar van invloed kan zijn op je fotoreportage. Onze bruidsvisagistes helpen jou graag om je natural beauty om te zetten in een natural look. Voorafgaand onderga je een proefmake-up & haarsessie in onze studio.

Met elkaar bepalen jullie de stijl die het beste bij jouw huid en haar past. Op je bruiloft komt onze bruidsvisagiste vervolgens richting de trouwlocatie om voor de mooiste versie van jezelf + twee bruidsgasten te zorgen.

Onze prijzen

Vooropgestelde pakketten voor jullie bruiloft

Onderstaande pakketten zijn samengesteld op basis van vaak gekozen samenstellingen van onze bruiloft fotografie. Heb je andere wensen? Geen probleem!

Short wedding

4 uur

850


Inclusief:

 • Fotografie gedurende 4 uur
 • 1 fotograaf
 • 200 foto's bewerkt in kleur en zwart-wit
 • aangeleverd in online album
 • Optioneel: extra fotograaf, album
Neem contact op

Full day

8 uur fotografie

1650


Inclusief:

 • Fotografie gedurende 8 uur
 • 1 fotograaf
 • 400 foto's bewerkt in kleur en zwart-wit
 • Aangeleverd in 20x30 album (leer / linnen) en online album
Neem contact op

Nothing but the best

12 uur fotografie

2100


Inclusief:

 • Fotografie gedurende 12 uur
 • 1 fotograaf
 • 550 foto's bewerkt in kleur en zwart-wit
 • Aangeleverd in 20x30 album (leer / linnen) en online album
 • Optioneel: extra fotograaf, album upgrade
Neem contact op

Wat krijg je als je voor onze bruiloft fotografie kiest?

Ongedwongen sfeervolle weergave van jullie prachtige dag

Natuurlijk staan er in ons portfolio een verzameling van onze mooiste momenten, maar hoe ziet een reportage van een dag er dan uit? 
Als je ons als fotograaf kiest krijg je een mooie hoeveelheid foto’s digitaal bewerkt in hoge resolutie aangeleverd. Afhankelijk van hoe lang we aanwezig zijn, maken we een grote selectie van de mooiste beelden en leveren die afgewerkt bij je af. Dit zullen tussen de 400 en 600 mooie herinneringen zijn, vanaf 8 uur aanwezigheid. 

Hieronder vind je een van onze bruiloften, samengevat. Ben je nou geinteresseerd in andere samenvattingen, van bijvoorbeeld jouw trouwlocatie, stuur ons dan even een berichtje!