Scroll to top

Een bedrijfsfilm die jouw diensten en producten perfect in beeld vertaalt

Op een persoonlijke manier

Een persoonlijk verhaal

gericht op jouw doelgroep, intern of extern

In deze tijd is het als bedrijf ontzettend belangrijk om je bedrijf en verhaal visueel te presenteren. Naast de keuze voor fotografie is het tegenwoordig steeds interessanter om ook te kiezen voor bewegend beeld, in de vorm van een bedrijfsfilm of sfeervideo. Wij zijn creatieve professionals die je kunnen begeleiden in het gehele proces, van het concept van de bedrijfsfilm tot de uitvoering en publicatie. Daarnaast kunnen we je ook helpen voor je interne klant, je collega.
Voor ons staat een persoonlijke aanpak altijd voorop. Daarnaast maken wij tijdens de productie van een bedrijfsfilm of sfeervideo gebruik van de nieuwste, hoogwaardige apparatuur en technieken. Zo brengen wij meerdere 4K camera’s mee, zorgen wij voor professionele audio en maken we gebruik van diverse creatieve technieken zoals drones en steadicams. Ons brede netwerk voorziet ons daarbij aan een groot scala aan goede voice-overs en professionele acteurs.

Met bewegend beeld zet jij een goede stap in de juiste richting om de doelen te behalen die je begin van het jaar hebt opgesteld.

Bedrijfspromotie

Een boost in je marketing

Wil jij je bedrijf, of beter nog; het verhaal wat jij wilt vertellen onder de aandacht brengen bij potentiële klanten? Geef je marketing een boost door je diensten en de mensen binnen je bedrijf uit te lichten in een bedrijfsvideo. Jij bepaalt wat je wil uitstralen en welke doelgroep je wil aanspreken en wij maken een video die aansluit op jouw toekomstvisie en kernwaarden waar jullie voor staan. Heb jij geen goede spreker binnen het bedrijf? Onze voice-overs staan voor je klaar om je boodschap over te brengen.

Commercial

Professionele uitstraling

Ter promotie van je nieuwste dienst of product, kan een commercial gebruikt worden voor (inter)lokale marketing. Samen met jou spreken we het concept door en kijken wij wie en wat je wil bereiken met je video. Door ons brede netwerk kunnen wij vaak kiezen voor oplossingen die perfect passen bij jouw budget. Of je nu gebruik wil maken van professionele acteurs of dat je zelf het heft in handen neemt, een krachtige commercial overtuigt gegarandeerd jouw publiek.

Evenement presentatie

Als je trots bent

De promotie na je georganiseerde evenement is misschien wel net zo belangrijk als de promotie vooraf en op het evenement zelf. Je wil namelijk het effect maximaliseren en zorgen dat het doel van je evenement blijft hangen bij je gasten. Dit doe je door vlak na het evenement een sfeerimpressie te delen, waarmee je ook de gasten die niet gekomen zijn, overtuigd worden dat ze volgende keer het evenement niet mogen missen.

Wat kost dat dan?

Tal van mogelijkheden

Juist omdat wij je kunnen helpen bij het realiseren van projecten die een zeer gedegen voorbereiding vereisen, maar ook morgen een paar beelden kunnen schieten die je direct verder helpen, is de prijs zeer variabel.

Neem gewoon even contact op om de mogelijkheden te bespreken!